Esa-Pekka Nurminen

Nurminen1

Valmistumisvuosi: 2012
Työnantaja: Lähitapiola
Titteli: Palvelupäällikkö

Mitä opiskelit yliopistovuosinasi?

Pääaineena luin vakuutustiedettä. Sivuaineina opiskelin yritysjuridiikkaa, markkinointia, laskentatoimea sekä yrityksen hallintoa.

Mitä kuuluu nykyisiin työtehtäviisi?

Toimin noin 20 hengen ajoneuvokorvaustiimin lähiesimiehenä. Työtehtäviini kuuluu tiimin päivittäisjohtaminen, sisältäen muun muassa tiimiläisten valmentamista ja työsuhdeasioiden hoitamista. Yhteistyössä kollegoideni kanssa vastaamme myös palvelutilanteesta. Käytännössä tämä tarkoittaa päivittäistä töiden organisointia palvelutason ylläpitämiseksi. Lisäksi käynnissä oleva fuusio on tarjonnut mahdollisuuden osallistua erilaisiin työryhmiin.

Millaisissa tehtävissä olet aikaisemmin työskennellyt?

Urani vakuutusalalla aloitin kesällä 2007, jolloin työskentelin Porin Turvassa asiakasneuvojana. Keväällä 2008 aloitin silloisen Tapiolan koti-irtaimistokorvauksissa käsittelemään koti-irtaimistovahinkoja. Helmikuussa 2012 ”loikkasin” ajoneuvokorvauspuolelle käsittelemään ajoneuvovahinkoja. Palvelupäällikön tehtävässä olen toiminut lokakuusta 2012 lähtien.

Mihin suosittelisit syventymään opinnoissa (ja ehkä muutenkin), mikäli haluaisi vastaavanlaisiin tehtäviin?

Suosittelen lukemaan henkilöstöjohtamista, mikäli vastaavanlaiset tehtävät kiinnostavat. Myös yritysjuridiikan opinnoista on hyötyä esimiestyössä, sillä työtehtävät vaativat muun muassa työsopimus- ja työaikalain tuntemista. Totuus on kuitenkin se, että vasta itse työ opettaa soveltamaan teoriassa opittuja asioita käytäntöön.

Paras muistosi opiskeluajoilta?

Niitä on paljon, vaikea nostaa yhtä ylitse muiden. On ollut suuri onni tutustua niin upeisiin ihmisiin. Meillä oli aivan mahtava vakuutustieteilijöiden porukka koko opintojen ajan ja yhteydenpito jatkuu edelleen. Jos nyt jokin yksittäinen muisto pitää nostaa esiin, se lienee meidän tutor-ryhmän ensitapaaminen Stockmannin edessä. Siitä se kaikki sitten lähti.

Mainokset