Niko Byman

NikoB

Milloin aloitit opiskelun?

2010.

Oletko jo valmistunut?

Olen Gradua vaille KTM. Tarkoitus olisi valmistua kevään aikana.

Kuinka päädyit Aonille töihin?

Hain ensin Aonin Middle officeen avustamaan yhtä meklaritiimeistämme asiakaspalveluun, dokumenttien hallintaan, laskutukseen ja raportointiin liittyvissä tehtävissä keväällä 2015. Loppuvuodesta 2015 kokemusta kerrytettyäni siirryin yhteen meklaritiimeistämme.

Mikä on työnimikkeesi Aonilla ja mitä työtehtäviisi kuuluu?

Assistant Account Manager. Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden vakuutusten hallinnointia, palveluidemme myyntiä, vakuutusten kilpailutusta ja esimerkiksi avustamista vahingoissa. Työtehtävät ovat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia.

Mikä on ollut parasta, yllättävintä tai palkitsevinta työssäsi?

Parasta ja palkitsevinta on, että yksikään työpäivä ei ole samanlainen ja että joka päivä oppii jotain uutta. Myös mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit antavat hyvät eväät kehittymiselle.

Kuinka koet, että opinnot ovat auttaneet sinua työurallasi?

Vakuutustieteen opinnoista on ollut suuri hyöty, mutta olen myös oppinut todella paljon työn ohessa tekemällä. Erityisesti se, että vakuutustieteen opinnot ovat muuttuneet yhtä kansainvälisempään suuntaan, on ehdottomasti hyvä asia. Vakuutusalan sanaston tunteminen suomeksi ja englanniksi on tärkeää ja vakuutustiede antoi eväitä näiden omaksumiseen. Myös lain vaatiman vakuutusmeklaritutkinnon suorittamiseen on vakuutustieteen opiskelusta ollut suuri hyöty.

Mitä opintoja suosittelisit sellaiselle, joka haluaa töihin meklarialalle?

Suosittelen vakuutustieteen opintoja ja jotta ymmärtäisi yrityksen taloutta ja toimintaa, myös laskentatoimen osaamisesta on hyötyä. Koska Aon on globaali yritys, kannattaa kansainvälisyyttä myös painottaa opinnoissaan.

Muita kuulumisia tai terveisiä vaksuille?

Erinomaista kevättä ja kesää kaikille vaksuille kesätöiden, opintojen tai lomailun merkeissä!

Mainokset