Yhteistyökumppanit

 

AccentureBann240x240-koulu[645]

Accenture on johtava globaali strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita ja -ratkaisuja tarjoava yritys. Accenture auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaansa ja luomaan sidosryhmilleen kestävää arvoa vankan kokemuksensa, yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet kattavan osaamisensa sekä maailman laajimman toimitusverkostonsa avulla – yhdistämällä liiketoiminnan ja teknologian. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 384 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita yli 120 maassa ja kehittävät innovaatioita, joilla parannetaan tapaa, jolla maailma toimii ja elää.

 

Tariffi-banneri-240x240-Aon

Aon aloitti Suomessa vuoden 1994 alussa seitsemän ihmisen voimin ja vakiinnutti nopeasti asemansa suomalaisessa riskienhallinta- ja vakuutusmaailmassa. Tänä päivänä tarjoamme korkeatasoisia riskienhallinta-, vakuutusvälitys- ja konsultointipalveluja 85 hengen voimin.

Olemme yritysjohtajien neuvonantaja riskienhallinnassa, henkilöstöeduissa ja vakuuttamisessa. Yritykset ovat luottaneet Suomessa jo yli 20 vuotta Aonin asiantuntijoiden kykyyn nähdä ja näyttää riskeistä olennaiset asiat ymmärrettävässä muodossa kotimaassa ja maailmalla. Selvitämme yrityksesi sisäiset riskit sekä ulkoiset uhat ja tarjoamme ratkaisut niiden hallintaan. Suunnittelemme ja ostamme suomalaisten yritysten riskeille rahoitusta vuosittain kymmenien miljardien eurojen arvosta. Tarvittaessa 69.000 kollegaamme 120 maassa ovat valmiina palvelemaan yritystäsi missä tahansa.

 

ELO_Tariffi_banneri_385x75_valkoinen_uusi

Elo

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys.

Hyvä kasvattaa hyvää.

Olemme nuori yhtiö, mutta meillä on pitkät perinteet: synnyimme 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. Vastaamme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 210 000 eläkkeensaajasta ja noin 20 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Meillä työskentelevät 500 työeläkevakuutusalan ammattilaista kantavat vastuunsa ja haluavat auttaa sinun yritystäsi kasvamaan.

Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä. Pidetään unelmat elossa!

 

TurvaTurva

Turva on keskinäinen eli asiakkaidensa omistama vakuutusyhtiö, joka on huolehtinut asiakkaidensa taloudellisesta turvasta jo reilun sadan vuoden ajan. Yhtiön pääkonttori on Tampereella, ja sillä on yli 30 toimipaikkaa ympäri Suomea. Turva työllistää yli 300 vakuutusalan ammattilaista, joista monet ovat Tariffin entisiä ja nykyisiäkin opiskelijoita.

Turvan tavoitteena on olla maan paras vakuutusyhtiö, joka tarjoaa odotukset ylittävää palvelua. EPSI Rating -tutkimuksen mukaan Turvalla on vakuutusalan tyytyväisimmät henkilöasiakkaat (2011, 2012, 2013, 2014, 2016 ja 2017).

If

If

Mainokset